TAXI

Met meer dan 40 jaar ervaring in deze sector hoeft u zich geen zorgen te maken.

DTM TAXI


Dag en nacht staan onze goed opgeleide chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren. Onze geautomatiseerde dispatching zorgt voor een snelle en correcte communicatie tussen een 90 tal taxivoertuigen. Naast het conventionele taxivervoer kan u bij ons ook terecht voor shuttleservice, limousines, luchthavenvervoer, rolstoelvervoer, maritiem vervoer en alle type bedrijfsvervoer.

Aarzel niet om ons te contacteren op het makkelijke telefoonnummer 03 366 66 66

65+ cheque BEREKEN UW ROUTE

E-TAXI


DTM was als eerste taximaatschappij in Vlaanderen actief met twee e-taxi’s van het type Mercedes B-Klasse 100% Electric Drive. Dit kadert in een pilootproject dat werd gelanceerd in samenwerking met Bond Beter leefmilieu, GTL (nationale beroepsfederatie), VUB en The New Drive.

Bedoeling is om de praktische drempels, de randvoorwaarden en de nodige maatregelen in kaart te brengen. Op die manier hopen we te kunnen evolueren naar een duurzame groene vloot!

TARIEVEN


Tarief B - inclusief 6% BTWEuro
Vertrekgeld2,95
Prijs per kilometer2,00
Wachtgeld per uur35,00
Nachttoeslag (tussen 22.00u en 06.00u)2,50
Tarief A - inclusief 6% BTW
Voor ritten van meer dan 100km, wanneer de klant mee terugkomt naar Antwerpen, wordt de kilometerprijs gebracht op: 1,00
Tarief C - inclusief 6% BTW
Antwerpen - Zaventem, of bestelde ritten Zaventem - Antwerpen (inclusief 50 km en 15 minuten wachttijd) / (tarieven zijn steeds excl. tol of parkingkosten). 75,00

ROLSTOELVERVOER


Mobiliteit voor personen met een beperkte mobiliteit, door onze speciaal uitgeruste voertuigen. Deze minibusjes beschikken allen over een hydraulisch liftsysteem waardoor de klant in zijn rolstoel kan blijven zitten. Vanwege dit liftsysteem beschikt men binnenin over voldoende hoofdruimte en kan het in en uitladen op een veilige manier gebeuren.

Deze ritten worden uitgevoerd aan het wettelijke taxitarief hierboven. Reserveer tijdig uw rolstoeltaxi!

LUCHTHAVENVERVOER


BELGIËEuro
Charleroi190
Luik (Bierset)210
Oostende212
Zaventem75
NEDERLAND
Eindhoven150
Schiphol285
FRANKRIJK
Parijs (+ peage)625
DUITSLAND
Frankfurt700
Dusseldorf340
Keulen360
tarieven zijn steeds exclusief parking of tolkosten

SHUTTLE


Wij hebben door de jaren heen een aanzienlijke specialisatie opgebouwd in verschillende types bedrijfsvervoer. Shuttle is daar een belangrijk onderdeel van geworden. Wij bieden shuttles aan met onze minibusjes of met een gewone personenwagen, voor een éénmalig event of op periodieke basis.

U kan al gebruik maken van deze dienst vanaf 50 € /uur. Contacteer ons voor meer informatie.

LIMOUSINE


Voor al uw VIP opdrachten en zakenvervoer kan u beroep doen op onze limousineservice. Wij bieden u een nieuw type Mercedes ML 350. Onze professionele chauffeur in uniform zorgt voor een onberispelijke service!

Zwarte ML klasse
55,00 € /uur (inclusief 20 km)

Tarieven zijn inclusief 6% BTW. De duurtijd wordt berekend van garage tot terugkeer aldaar, met een minimum van 3 uren.